Holdtræning

Træning til ethvert behov

Vores fokus ligger indenfor, yoga, kondition og styrketræning. Vores mission er at give dig den bedste oplevelse indenfor træning på en sjov og sikker måde.

Hos CF Varmeværket kan man både træne på hold eller man kan stå for sin egen træning i “Open Gym” området mellem 05-23 alle ugens dage!

Holdforklaringer

Funktionel Cirkeltræning

Funktionel Cirkeltræning er holdet for alle! Her kan både nye og garvede være med, unge som ældre.

Cirkelholdet henvender sig til dig, som gerne vil mærke pulsen uden brug af for mange tekniske øvelser. Vi arbejder ved stationer og med øvelser og vægte som individuelt passer til os.

Cirkelholdet har erstattet vores tidligere Introhold og med god grund: Cirkelholdet er noget som tiltaler utroligt mange og det er nemt at hoppe med på holdene, da øvelser ikke er for komplekse. Samtidigt fungerer holdet som en rigtig god intro til nybegynderen. Derudover har vi det altid sjovt på disse hold og der er tid til at stille spørgsmål og få pusten!

Vel mødt på cirkelholdet mandag og onsdag kl. 19.00-20.00 og lørdag 10.00-11.00.

WOD (Workout Of the Day)

Dagens WOD (workout of the day) er normalt delt op i tre dele: En opvarmning, en styrke-/teknikdel og til slut en workout. WOD-holdet er for alle, uanset erfaring, og garanterer sved på panden.
Der kan maksimalt være 16 personer på et WOD hold, så vi kan sikre os, at vi når rundt til alle medlemmerne i løbet af timen.

Team WOD

På Team WOD vil man som regel være sammen to og to, nogle gange 3 og 3. Her skal man samarbejde for at komme gennem en workout og supplere hinanden med ens styrker og svagheder for at nå hurtigst i mål. Alle kan være med på TeamWOD uanset erfaring. Der er både mulighed for at komme alene og finde sig en træningsmakker til timen, og samtidigt kan du også møde op med din best buddy så i kan træne på TeamWOD sammen!

TeamWOD er hver mandag kl. 18.00-19.00 og fredag 16.00-17.00.

Styrke WOD

På StyrkeWOD holdet er målet at få gjort dig bomstærk! Styrke er relativt og det er derfor ikke nødvendigt at møde op allerede være bomstærkt, vi arbejder nemlig udfra vores individuelle forudsætninger og tager træningen derfra. Alle kan være med!

Hvert hold vil starte ud med Opvarmning, efterfulgt af en styrkedel. Der vil under timen være kyndig vejledning i øvelserne og råd at hente til teknik og forbedring.

StyrkeWOD er hver tirsdag kl. 20.00-21.00.

Young Guns

Young Guns holdet er for børn i alderen 8-14 år. På holdet vil der være træning med masser af leg. Der vil blive lagt vægt på bevægelse og motorisk indlæring uden de hammer tunge vægte. Det er vores søde og kompetente trænere Andreas og Thue som normalt vis står for holdene tirsdage og torsdag 16.00-17-00.

Forældrene er velkomne til at sætte sig i sofaen, kigge med og få en gratis kop kaffe imens ungerne giver den gas!

Øvet Hold

Øvet hold er for dig som efterhånden kender alle øvelserne i cross-træningen og mestrer mange af dem. Du behøvedes ikke være verdensmester i snatch og du behøvedes heller ikke kunne lave ring muscle-ups og handstand walk endnu for at være med! Der er altid skaleringer til rådighed.

Dog forventer vi, at du møder op til timen opvarmet og klar og at du spørger hvis du har brug for teknisk vejledning. Ligesom almindelig hold vil der altid være en træner til stede som kan guide dig og hjælpe dig med diverse øvelser og som er tovholder på holdet. Er du konkurrence minded eller blot ønsker større udfordringer i træningen, så er øvet hold sikkert noget for dig!

Øvet hold er hver torsdag kl. 20.00.

Yoga

På vores yogahold vil du blive undervist i yoga formen Vinyasa Yoga som sørger for, at du opnår mentalt fokus, sved på panden og en stærkere krop. Vi arbejder med balance, symmetri i de forskellige asanas (yogastillinger) og sikker udførelse af dem. I løbet af timerne vil der være stor fokus på åndedræt og hver time starter og afsluttes med 5 minutters mindfulness og åndedrætarbejde.

Hvis du vil udfordre kroppen, opnå større fleksibilitet og styrke din koncentration, så kan det være, at yogaholdene er noget for dig.

Husk, vi har yoga abonnement til kun 219 kr. om måneden

Yoga hold i løbet af ugen:

Mandag: 17.00-18.00

Tirsdag: 20.00-21.00

Onsdag: 20.00-21.00 (Yoga for begyndere)

Torsdag: 17.00-18.00

Yoga for begyndere

Dette hold er for dig som har ingen eller kun lidt erfaring med yoga, men som er frisk på at prøve mere. Vi gennemgår og introducerer basale øvelser og snakker lidt sammen om, hvad yoga egentligt er for en størrelse. Desuden er der tid til spørgsmål undervejs og din yogalære vil være klar til at svare på spørgsmål efter timen er afsluttet.

Holdet er for alle som er interesserede i at prøve yoga af og hvis du vil udfordre kroppen, opnå større fleksibilitet og styrke din koncentration, så kan det være, at yogaholdene er noget for dig.

Husk, vi har yoga abonnement til kun 219 kr. om måneden

Yoga hold i løbet af ugen:

Mandag: 17.00-18.00

Tirsdag: 20.00-21.00

Onsdag: 20.00-21.00 (Yoga for begyndere)

Torsdag: 17.00-18.00

Gymnastics

Gymnastics er holdet for dig som ønsker at blive bedre til kropvægts øvelser.

Hvor onsdag kl. 18.00-19.00 bruger vi tid på at lære teknik til øvelser såsom pullups, håndstand, ropeclimb, muscle ups, double unders pistols, pushups, box jumps, T2B og meget mere.

Hiv fat i din træner Martin hvis der er noget bestemt til gymnastics som du gerne vil øve!

Vægtløftning

Vægtløftning foregår hver tirsdag og torsdag kl. 18.00.

Om tirsdagen er det Martin som tager dig igennem teknikker og gode tips til at forbedre din snatch og om tirsdagen er det Sune som underviser i hvordan du bliver bedre til clean og jerk.

Vægtløftning er super nørdet, sjovt og udfordrende. Hvis ud vil blive bedre med en vægtstand, så vel mødt på vægtløftningsholdende!

Flexy Fredag

Flexy Fredag foregår hver fredag fra 17.00-18.00 og undervises af vores alle sammens Tom!

Stemingen er uformel og er du til reel og hyggelig styrketræning, så er det her holdet som du skal være med på.

Holdplan

Detaljer om holdende

Yoga

På vores yogahold vil du blive undervist i Vinyasa Yoga som sørger for at du opnår mentalt fokus,...

Flexifredag

Fredag eftermiddag. Du har haft en lang uge og trænger til at koble af, hygge, komme ned i...

Gymnastik

På gymnastik holdet vil der være fokus øvelser med kroppen, dette kan være alt fra at gå på...