Holdplan

Kom godt i gang

Næste introforløb med ledige pladser starter i uge 2 i januar 2022. Vi har én enkelt plads tilbage!

Undervisning på vores Introforløb ligger mandage 17.00 til 17.55 og torsdage 18.00-18.55. Ønsker du at komme på venteliste til dette hold, eller andre fremtidige hold, bedes du skrive en e-mail til info@cf-varmevaerket.dk. Alternativt kan du give os et kald på 23813332.

Kalender for Introforløb 2022:
📌 Januar: uge 2-5
📌 Februar: Uge 8-10
📌 Marts: Uge 12-15
📌 April: Uge 17-20
📌 August: Uge 33-36
📌 September: 38-41
📌 Oktober: 43-46

Dette er et 4-ugers forløb, som vi foreslår nye medlemmer og interesserede at starte op på første gang man skal afsted til træning i vores box. 

På holdet vil du møde flest nye, men muligvis også gamle, medlemmer og indholdet af timen vil være spiseligt for alle. I er maks 8 på holdet og det er kun jer som går sammen de 4 uger forløbet varer. Der er ekstra tid til introduktion af øvelser samt grundig teknisk gennemgang og der er to faste instruktører tilknyttet holdet.

Er du ny i funktionel træning, anbefales det, at du starter på et af disse forløb. Vi har ca. et forløb kørende om måneden og du melder dig til ved at følge vores tilmeldingslink under fanen “Bliv medlem” og vælge det Introforløb som du ønsker at melde dig på.

Har du spørgsmål til forløbet er du velkommen til at skrive en e-mail til info@cf-varmevaerket.dk eller ringe til Tine Borup (ejer) på tlf. 23813332.

Pris: 199 kr. for nye medlemmer

Niveau: Begynder, let øvet

*Beløbet på 199 kr. refunderes ikke, hvis man bliver forhindret i at deltage i det Introforløb som man har tilmeldt sig. 

Holdbeskrivelser

På vores gymnastics timer bruger vi tiden på at dykke ned i de gymnastiske elementer af cross-træningen. Det kan være øvelser som pull ups, double unders eller håndstand og der er her rig mulighed for mere teknisk gennemgang af øvelserne samt progressioner. Der vil typisk være fokus på en specifik øvelse fra gang til gang og timerne er uden brug af vægtstænger.

 

Niveau: Begynder, let øvet, øvet

Vores StyrkeWOD hold er på en time og 30 minutter og er holdet for dig, der gerne vil bruge lidt mere tid på teknisk gennemgang af styrkeøvelser samtidigt med, at du også er garanteret en svedig WOD i træningen.  Holdet er tiltænkt alle med interesse i at blive både stærkere og dygtigere til både styrketræning samt konditions træning.

Niveau: Begynder, let øvet, øvet.

Open gym er der du tilmelder og fremmøder dig hvis du skal op og træne uden at melde dig på hold. Du kan tilgå Open Gym fra 05.00 til 23.00 alle ugens dage. Der er selvfølgelig fri afbenyttelse af alt udstyret, dog skal du være opmærksom på, at træner du open gym mens der hold, er det holdende der har fortrinsret til udstyr, alt efter dagens program. Heldigvis er dette sjældent et problem, da udstyrsinventaret i boxen, som regel nok til at træne i open gym, selvom der afvikles holdundervisning på samme tid

Niveau: Niveau: Begynder, let øvet, øvet.

På styrkehold skruer vi ned for intensiteten, og op for nørderi og kilo. Timen indeholder styrkeøvelser som fx squat, dødløft, pres og forskellige variationer heraf. En del af det at holde sig skadesfri er, at have sin grundstyrke i orden, derfor er dette hold et godt bud på en anden time at supplere den daglige wod-træning med.

Niveau: Begynder, let øvet, øvet

På vores populære TeamWOD har du mulighed for at teame op med din makker, eller bedst af alt, finde en ny makker at få pulsen op med. Træningen er sat sammen, så der er mulighed for at være sammen i hold af 2, 3 eller 4 personer og vi lover en sjov og udfordrende time med højt humør. På disse timer bliver der brugt knap så meget tid på teknik så der dermed er plads til længere workouts. Vi anbefaler derfor at du som minimum har været på vores Fundamentals hold eller Introforløb inden du booker plads på vores TeamWOD hold.

Niveau: Let øvet, øvet.

På vægtløftningsholdende arbejder vi udelukkende med elementer og variationer af løftene Snatch og Clean & Jerk. Vi bruger tid på at blive teknisk bedre til disse to løft, og der er rig mulighed for at tilpasse undervisningen til den enkeltes niveau.

CF Varmeværket har tilknytning til Vægtløftnings foreningen Østjysk Vægtløftningsklub. Sammen tager vi til stævner og engang imellem vil vi også afholde stævner i boxen.

Ønsker du at være involveret i foreningen eller dyrke din indre VL-nørd sammen med andre ligesindede, så er det bare med at deltage på vores VL hold. 

Niveau: Begynder, let øvet, øvet

WOD står for “workout of the day” og er den daglige træning vi tilbyder hos CF Varmeværket. Timernes indhold varierer fra dag til dag, nogle dage vil du se en mere styrkebaseret time, mens andre dage kan indeholde mere løb, roning eller gymnastiske øvelser.

Timerne er struktureret så de altid kan tilpasses den enkelte, men en ting er sikkert: Vi lover du får pulsen godt op og går herfra med sved på panden.

Niveau: Begynder, let øvet, øvet

Young Guns er vores hold for børn i aldersgruppe 12-16 år. Her får børnene mulighed for en sjov og udfordrende time med plads til leg. Der arbejdes fra basis med en masse øvelser og sjove workouts, som hjælper børnene til en bedre kropsforståelse og derigennem fremmer glæden ved bevægelse.

Er du interesseret i at tilmelde dit barn disse hold, beder vi dig kontakte os enten på e-mail (info@cf-varmevaerket.dk) eller på telefon til Tine Borup (ejer) 23813332 da vi på nuværende har venteliste på det meget populære hold.

Dette hold er tiltænkt dig som er ny i boxen. Vores træner Line står trofast som underviser mandage og onsdag 19.00 til 20.00 og instruere i flere af de basis øvelser vi underviser, så du bliver klar til at komme på alle vores andre hold. 

Hvis du er ny indenfor funktionel træning og ikke ønsker at deltage på vores Introforløb, så er vores Fundamentals hold et rigtig godt sted at starte. 

Niveau: Begynder, let øvet.

Holdplan

Her kan du finde og se den aktuelle holdplan ved at klikke på knappen nedenunder.

Dagens Program

WOD
WOD
Metcon (AMRAP - Rounds)
Skill:
C2B pullups /alm. pullups

WOD: AMRAP 18
6 x C2B pullups/ 8 x pullups
9 x Burpee boxjumps
6 x Hand release pushups

Accessory: 3 RFQ
6+6 tempo lateral box step ups - 3 sec ned