Træn med på vores hold

Holdtræning i CF Varmeværket​

Her kan du se vores ugentlige holdplan. Vælg mellem WOD, Team WOD, vægtløtfning, Hyrox inspirerede workouts og mere indenfor funktionel crosstræning.

Scroll længere ned på siden for at finde beskrivelser af de forskellige holdtræninger vi tilbyder i vores box. 

Holdtyper - funktionel crosstræning for alle

Klik på holdnavnet for at finde ud af, hvad WOD står får, hvad du kan forvente på vores vægtløgtningshold, eller hvad en Hyrox inspireret workout består af.   

WOD står for “workout of the day” og er den daglige træning vi tilbyder hos CF Varmeværket. Timernes indhold varierer fra dag til dag, nogle dage vil du se en mere styrkebaseret time, mens andre dage kan indeholde mere løb, roning eller gymnastiske øvelser.

Timerne er struktureret så de altid kan tilpasses den enkelte, men en ting er sikkert: Vi lover du får pulsen godt op og går herfra med sved på panden.

Niveau: Begynder, let øvet, øvet

På vores populære TeamWOD har du mulighed for at teame op med din makker, eller bedst af alt, finde en ny makker at få pulsen op med. Træningen er sat sammen, så der er mulighed for at være sammen i hold af 2, 3 eller 4 personer og vi lover en sjov og udfordrende time med højt humør.

På disse timer bliver der brugt knap så meget tid på teknik så der dermed er plads til længere workouts. Vi anbefaler derfor at du som minimum har været på vores Fundamentals hold eller Introforløb inden du booker plads på vores TeamWOD hold.

Niveau: Let øvet, øvet.

Dette hold er tiltænkt dig som er ny i boxen. Vores træner Line står trofast som underviser mandage og onsdag 19.00 til 20.00 og instruerer i flere af de basis øvelser vi underviser, så du bliver klar til at komme på alle vores andre hold. 

Hvis du er ny indenfor funktionel træning og ikke ønsker at deltage på vores Introforløb, så er vores Fundamentals hold et rigtig godt sted at starte. 

Niveau: Begynder, let øvet.

På vægtløftningsholdende arbejder vi udelukkende med elementer og variationer af løftene Snatch og Clean & Jerk. Vi bruger tid på at blive teknisk bedre til disse to løft, og der er rig mulighed for at tilpasse undervisningen til den enkeltes niveau.

Ønsker du at dyrke din indre VL-nørd sammen med andre ligesindede, så er det bare med at deltage på vores VL hold. 

Niveau: Begynder, let øvet, øvet

Hyrox er en kombinationen af funktionel vægttræning, højintensiv intervaltræning og klassisk udholdenhed. Konkurrencernes format er præcis detsamme hver gang, hvilket gør Hyrox konceptet både unikt og målbart. Hvad enten du har lyst til at deltage i en Hyrox konkurrence eller bare vil pushe dig selv og dine grænser til vores ugentlige Hyrox WOD, så er du mere end velkommen på vores hold.

P.S. selvom konkurrence-formatet altid er det samme, vil det aldrig være at vide, hvad ugens Hyrox WOD har at byde på.

Til vores Endurance Team WOD har du mulighed for at teame op med din makker, “slukke hjernen” og for alvor få pulsen op. Øvelserne er mindre tekniske end på vores andre TeamWODs og vil typisk ikke kræve at finde en masse udstyr frem. Til gengæld giver det tid til at køre en længere workout med en høj kadence hele vejen igennem.

Niveau: Begynder, let øvet, øvet

YoungGunz er vores hold for børn i aldersgruppe 12-15 år. Her får børnene mulighed for en sjov og udfordrende time med plads til leg. Der arbejdes fra basis med en masse øvelser og sjove workouts, som hjælper børnene til en bedre kropsforståelse og derigennem fremmer glæden ved bevægelse.

Open gym er er til dig, hvis du skal op og træne uden at melde dig på hold. Du kan tilgå Open Gym fra 05.00 til 23.00 alle ugens dage.

Der er selvfølgelig fri afbenyttelse af alt udstyret, dog skal du være opmærksom på, at træner du open gym mens der hold, er det holdende der har fortrinsret til udstyr, alt efter dagens program. Heldigvis er dette sjældent et problem, da udstyrsinventaret i boxen, som regel nok til at træne i open gym, selvom der afvikles holdundervisning på samme tid

Niveau: Niveau: Begynder, let øvet, øvet.

Dagens program

Klik på knappen nedenunder for at se ugens programmer for vores WOD hold.

Har du lyst til at træne med på vores WOD-, vægtløftnings- eller andre hold?

Book en gratis prøvetime

Se alle vores priser og bliv medlem